Retail Lighting » Hvorfor nyt lys

Hvorfor nyt lys

BARO er ekspert inden for professionel, salgsfremmende varebelysning. Det der i 1967 begyndte med belysning af kød og pålæg samt brød og bagværk i små butikker, anvendes i dag i hele verden til belysning af fødevare- og non-food-sortimenter både i små lokale forretninger og i nationale og internationale kæder.

Forøget omsætning
Belysningen er den primære salgsfremmende faktor inden for detailhandlen, der direkte påvirker impulskøb og dermed øger omsætningen. Lys lokker folk til! Mange tilfredse kunder fortæller, at de har opnået omsætningsstigninger – afhængigt af butikkens placering – på over 50 % bare ved at have skiftet belysningsteknik.

Besparelser på elregningen og øvrige driftsomkostninger
Belysningsteknikken udvikler sig løbende, lige som alle andre teknikker. Lyseffekten bliver bedre og bedre, og energiforbruget reduceres hele tiden. Forældet belysningsteknik har normalt en utilstrækkelig lyseffekt og bruger samtidig uforholdsmæssigt megen strøm. Hvor der tidligere f.eks. skulle bruges 10 lamper til belysning af produkterne, er det i dag ofte nok med 2 til 3 lamper, der tilmed giver en langt bedre varebelysning.

Skånsomt over for varerne
Uanset om det drejer sig om ferske fødevarer som kød og pålæg, brød og bagværk, delikatesser eller chokolade, så skal der bruges det rette lys til ferske og følsomme fødevarer for at præsentere dem perfekt over for kunderne. Misfarvning eller udtørring af varerne, ændret farve eller konsistens skyldes ofte forkert lys og medfører et stort varespild. Det samme gælder for tekstiler, skind, kosmetik, møbler og tæpper. Den patenterede filterteknik gør den effektive belysningsteknik fra BARO skånsom over for varerne.


Lighting seminars

Exhibitions in Germany

International exhibitions

Meat Expo
Kortrijk, Belgium
27.09. - 30.09.2015
Download the current Acrobat Reader version for you operating system here.