Retail Lighting » Teknologi » Lystyper
Hvad er vigtigt? | Lystyper | Filtre | Reflektorer | Oversigt over lamperne


Lystyper

BARO arbejder i hovedtræk med tre belysningstyper:

BARO Food Light Mini (BFL Mini)
BARO Bright Star (BBS)
BARO LED Food Light

BARO Food Light Mini (BFL Mini) – specielt til ferske fødevarer
Food Light-konceptet er udviklet specielt til belysning af ferske fødevarer. Kombineret med de rigtige reflektorer, lysstyrker, lysfordelinger, patenterede filtre eller UV-filtre opnås der en optimal belysningsløsning til hver enkelt varetype og -beskaffenhed. Fersk kød skal f.eks. have en anden belysning end ost, grønsager stiller andre krav til belysningen end fisk, og brød kræver andre løsninger end frugt.

BARO's kunst består i at præsentere fødevarerne fra deres bedste side. Patenteret filterteknik og minimeret varmeudvikling giver bedst mulig beskyttelse af varerne. Perfekt salgsfremmende præsentation af fødevarer og i gennemsnit 12.000 timers brændetid er yderligere argumenter for at bruge den energieffektive belysningsteknik BFL Mini.

BARO Bright Star (BBS) – til ekstra kraftig belysning
Bright Star-konceptet er udviklet specielt til anvendelsesområder, hvor det er vigtigt med en ekstra intensiv, salgsfremmende belysning: kampagnevarer, udendørs varepræsentationer, indendørs præsentation af non-food-varer.

BARO Bright Stars er med deres kraftige lysstyrke særlige "eye-catchers", der skaber markante highlights i det overordnede samspil i et belysningskoncept. Kunden kan ikke undgå at se den præsenterede vare, der med denne specielle belysning får en særlig tiltrækningskraft. Med de specielle reflektorer og UV-filtre sættes beskyttelse af varerne bl.a. mod misfarvning og farveændringer også i højsædet på non-food-området.

BARO LED Food Light
Med realiseringen af LED Food Light-konceptet har BARO igen bevist, at BARO er teknologisk førende inden for præsentation af ferske produkter i fødevareforretninger.

LED-teknikken belyser ferske fødevarer med naturlig farvegengivelse og beskytter samtidig effektivt mod varmebelastning. Denne positive effekt bliver ekstra tydelig ved belysning af kød og pålæg. Kassering af den første skive og dermed varespild reduceres tydeligt. Andre fordele: Der dannes ikke kondens i blisteremballage omkring ferske varer. Lysspektret uden UV- og IR-lys holder bier og hvepse væk fra varerne – hvilket er en stor fordel i bagerier og hos konditorer.Lighting seminars

Exhibitions in Germany

International exhibitions

Meat Expo
Kortrijk, Belgium
27.09. - 30.09.2015
Download the current Acrobat Reader version for you operating system here.