Clean Air Technologies » Kurser om lufthygiejne » Ventilations-/klimaanlæg
Kurser om lufthygiejne | Fødevareindustrien | Ventilations-/klimaanlæg


Lufthygiejnens treenighed: UV-C-desinfektion, fjernelse af fedt og lugtfjernelse

Kurset beskæftiger sig intensivt med fysisk baserede, avancerede og innovative løsninger til sikring af hygiejne i klimaanlæg og viser ud over teoretiske aspekter også en række praktiske anvendelseseksempler og referencer:  

Del 1 "Desinfektion med UV-C-stråleteknik" giver en indføring i mikrobiologien, forklarer, hvordan UV-C-stråling virker, fortæller om bestemmelserne iht. VDI 6022 samt de generelle aspekter, der skal tages højde for i forhold til hygiejnen i klimaanlæg. Der vises løsninger, der permanent sikrer, at op til 99,9 % af bakterier og vira i eksisterende eller projekterede klimaanlæg bekæmpes. Denne del af kurset henvender sig til planlæggere, bygmestre og driftsansvarlige for klimaanlæg.
   
I del 2 "Fjernelse af fedt med KitTech" erfarer interesserede køkkenplanlæggere samt driftsansvarlige fra både små og store virksomheder i restaurationsbranchen, storkøkkener og hoteller, hvordan fedt i køkkeners udsugninger og udsugningssystemer nedbrydes til biologisk nedbrydelige stoffer ved hjælp af en fotolytisk proces med UV-C-ozon-bestråling.
   
Del 3 "Lugtfjernelse med Plasmatechnology by BARO" viser, hvordan lugt kan fjernes effektivt fra køkkenets udsugningsluft. Foredragsholderne fortæller, hvorfor der dannes lugt, beskriver de strenge bestemmelser iht. den tyske lovgivning om emissionsbeskyttelse og demonstrerer, hvordan den enestående plasmateknik fra BARO virker. Denne del af kurset henvender sig til interesserede køkkenplanlæggere samt køkkenchefer og ledelsesansvarlige i hoteller, store virksomheder i restaurationsbranchen og storkøkkener. Men Plasmatechnology by BARO kan også være løsningen på alle lugtproblemerne for fødevareproducerende virksomheder med egne køkkener/kantiner.

Kursussted:

Zentrum für Entkeimungs-Technology
BARO Hauptverwaltung
Wolfstall 54-56
D-42799 Leichlingen/Rhld.

Kursets varighed:

Dagskurser fra kl. 09.30 til 16.00

Tilmelding via e-mail

Ja, jeg/vi vil gerne deltage i kurset om lufthygiejne inden for bygningsteknik *
     
Datoer   Stilling *
Tuesday, 06. October 2015
 
  Telefon (direkte)
 
  Telefax
 
Fornavn *   E-mail *
 
Efternavn *   Øvrige deltagere
 
Firmanavn *   Øvrige deltagere
 
Gade/nummer *   Øvrige deltagere
 
Post-nr./by *   Øvrige deltagere
 
     
Felterne, der er markeret med stjerne *, skal udfyldes.
 
Værelsesreservation
Hvis du ankommer dagen før, hjælper vi gerne med at finde et hotelværelse i nærheden til en fornuftig pris. Kontakt venligst Bianca Gießelbach på telefon +49 2174-799-505.


Clean Air Technologies seminars

Ventilation/
Air conditioning

06. October 2015


Food industry

Exhibitions in Germany

International exhibitions

Download the current Acrobat Reader version for you operating system here.